Hej och välkommen till MD Balans

Jag heter Marie Dahlman och jobbar med att hjälpa till att hitta balans i livet. För mycket och för litet skämmer allt som det heter. Det gäller allt, tänka, känna, göra, äta/dricka, sova osv.

Mitt arbetssätt grundar sig i ett helhetstänk. Det är enligt mig viktigt att ta hand om alla våra behov (dvs. mentala, känslomässiga, fysiska och själsliga). När obalans uppstår har vi ofta tryckt undan eller överbelastat något.

Samtal/coachning, Reiki/energibalansering, kosttillskott, du kan självklart välja vilken inriktning du är intresserad av. Ofta brukar vi tillsammans komma överens om kombinationer av de olika terapierna för att få maximal effekt.

Jag har tidigare bl.a. arbetat som sjuksköterska, därefter har jag utbildat mig till Samtalspedagog, gått utbildning till NLP Masterpractitioner, och Reiki Master. Numer har jag en privat mottagning där jag kan kombinera mina resurser efter dina behov.

Min största tillgång är livet som med humor och allvar lärt mig mer än alla skolor jag gått. Du har med största sannolikhet samma erfarenhet eller hur?

Varmt välkommen!

Marie

Marie Dahlman

MD Balans
Lagergrensgatan 47
603 50 Norrköping
Mobil: 0708-422 593